Wat doen we

Bij Stage53 kun je terecht voor al je kledingwensen: van verstelwerk tot maatwerk en het starten van je eigen kledinglijn. Het atelier is ook een bron van onze eigen creatieve ideeën. Die wij graag met iedereen willen delen. In ons atelier vind je dan ook onze eigen collectie, die wekelijks verandert. Bij ons is het ‘what you see is what you get. We zijn een kleine kledingfabriek, waar de collectie voor je wordt aangepast terwijl wacht. 

Eigen kledinglijn

In ons atelier verwerken wij zowel kleine als grote productie-aantallen. Nadat we een sample hebben gemaakt en je deze hebt goedgekeurd, is het kledingstuk klaar voor productie. Bijzonder is dat de productie volledig plaatsvindt in het atelier in Enschede. Je kunt dus het volledige productieproces met je eigen ogen zien en van A tot Z volgen.

Kledingreparatie en verstelwerk

Bij Stage53 kun je terecht voor al je verstel- of reparatiewerk: van je favoriete jas tot je splinternieuwe broek. Onze liefde voor de ambacht zie je ook hierin terug. Onze coupeurs staan voor je klaar en helpen je graag. De kosten voor de verschillende verstel- en reparatiewerkzaamheden kun je terugvinden op de prijslijst.

Maatwerk kleding

Doordat alle kleding in ons atelier in Enschede gemaakt wordt, is er veel mogelijkheid tot maatwerk. Samen spreken we je idee door, zodat we een goed beeld hebben van je wensen. Wij gaan voor je aan de slag en na een doorpas en pas als je helemaal tevreden bent, zal het kledingstuk tot een mooi eindresultaat worden gemaakt. Zo ga je uiteindelijk met een prachtige, uniek kledingstuk naar huis.  

Sampling

Als je van je ontwerp een productielijn wilt gaan opzetten is het belangrijk eerst een tastbaar resultaat te hebben van je ontwerp. Dit is onze taak. Wij maken van je ontwerp een sample en stomen het helemaal klaar voor productie.