Herbruikbare mondkapjes

Via onderstaand bestelformulier kun je mondkapjes bestellen. De mondkapjes zijn herbruikbaar. Hiervoor kunnen ze worden uitgewassen op minimaal 60°C.  Per stuk kosten de mondkapjes € 9,95 inclusief btw. Gepersonaliseerde opdrukken zijn mogelijk, indien ze niet onder het auteurs-/eigendomsrecht vallen. Meerkosten hiervan zijn € 2,55 per opdruk. Borduursels raden we af in verband met de naalddikte en de daardoor ontstane gaatjes. Bij grotere aantallen hanteren wij staffels. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via info@stage53.nl.

Graag even aangeven of je de mondkapjes komt afhalen of dat ze opgestuurd moeten worden. De verzendkosten komen bij de prijs van de mondkapjes op. De mondkapjes zijn te bestellen in de kleuren zoals weergegeven hieronder. Een combinatie van verschillende kleuren maskers kan uiteraard ook. Geef dan bij “kleur” aan dat je een mix wilt ontvangen en zet vervolgens in de opmerkingen hoeveel stuks je van elke kleur wilt ontvangen. Er zullen regelmatig nieuwe kleuren toegevoegd worden aan het assortiment. Hou hiervoor de website, Facebookpagina en Instagram in de gaten.

Om de juiste maat te bepalen, kunt u de aanwijzingen in onze maattabel volgen.

Assortiment

Standaard mondkapjes. Prijs € 9,95 per stuk.

Creme mondkapje
Crème
Mondkapje lichtgrijs Stage53
Lichtgrijs
Mondkapje zwart
Zwart
Blauw mondkapje
Blauw
Groen en rood mondkapje
Groen met rode rand
Rose met rode rand
Roze met rode rand
Mondkapje rood
Rood
Mondkapje roze
Roze met zwarte rand
Mondkapje grijs groen
Grijd-groen
Mondkapje groen
Groen

Met opdruk of stiksel. Prijs € 12,50 per stuk

Onderstaand een aantal voorbeelden. Deze opdrukken en stiksels kunnen op alle kleuren mondkapjes die hierboven staan worden gedrukt. Om te bestellen kies je in het bestelformulier de optie “opdruk” en zet je vervolgens in het opmerkingenveld neer welke opdruk (in welke kleur) je op welk kleur mondkapje wilt hebben. Bijvoorbeeld het witte Twentse ros op een zwart mondkapje.

Mondkapje Wit Twente logo
Zwart met wit Twentse ros
Mondkapje Twentse ros rood
Zwart met rood Twentse ros
Mondkapje grijs Twentse ros rood
Grijs met rood Twentse ros
Mondkapjes wit met rood Twentse ros
Wit met rood Twentse ros
Mondkapje Jeans met stiksel
Jeans met stiksel
Drie kusjes zwart op rood mondkapje
Mondakpje Stage53 drie kusjes diverse kleuren
Drie kusjes diverse kleuren

Bestelformulier